Кухнята е мястото в дома, където добрата домакиня може да развихри своето въъбражение. Ако искате практична кухня, от която да останете доволни и в същото време да използвате рационално и функционално, консултирайте се с нашите специалисти и те ще ви предложат 3D проект на вашeто въображение.

Обзавеждане / Кухни

Кухня 64

Кухня 64

Кухненски шкафове в изкуствено състарена визия. Материалите са: липа + мдф - вратички, чела на чекмеджета  и др. таблени елементи от конструкция ; гладък мдф 18 мм  и ламинирано пдч Механизми и панти - Blum с плавно затварне. Плота на бара - маса е изработен от пдч с естествен дъбов фурнир.  

Разгледай

Кухня 63

Кухня 63

Шкафовете в кухнята са изработени от  масивно лице от дъб , в модерна изчистена линия на обработка с прави фризове. Панти и механизми -  с плавно затваряне.

Разгледай

Кухня 61

Кухня 61

Кухнята е изработена по индивидуален проект. Използвания материал е ламинирано пдч 18 мм. Вратите и чекмеджетата са с панти и механизми с пуш отваряне. За практичност , вратата на хладилника е от мдф , боядисан със специална боя, което дава възможност да се ползва, като място за известия .

Разгледай

Кухня 60

Кухня 60

КУХНЯ С ЛИЦЕ ОТ ИЗКУСТВЕНО СЪСТАРЕН ДЪБ ЦВЕТА Е ПОСТИГНАТ, ПОСРЕДСТВОМ БАЙЦВАНЕ, КОМБИНИРАНО С ХИМИЧЕСКА ТИНТА КОРПУСА НА ШКАФОВЕТЕ Е ИЗРАБОТЕН ОТ ПДЧ ЛАМИНАТ (kronospan) ТЕРМОУСТОЙЧИВ ПЛОТ И ГРЪБ (kronospan): 0101 СТЪКЛА: ВИТРАЖ "МЕТАБОКС" МЕХАНИЗМИ НА ЧЕКМЕДЖЕТА ДОЛЕН ПЕРВАЗ НА ГОРНИТЕ ШКАФОВЕ, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МОНТИРАНЕ НА СКРИТО

Разгледай