Кухнята е мястото в дома, където добрата домакиня може да развихри своето въъбражение. Ако искате практична кухня, от която да останете доволни и в същото време да използвате рационално и функционално, консултирайте се с нашите специалисти и те ще ви предложат 3D проект на вашeто въображение.

Обзавеждане / Кухни

67

67

Кухня в стил "Прованс" , изработена от масивен дъб, пдч с естесвен дъбов фурнир и ламинирано пдч.

Разгледай

Кухня 66

Кухня 66

Кухнята е изработена от следните материали : вратички ,чела на чекмеджета  и видими части от корпус - мдф 18 мм , боядисан с боя от каталога на Ral скрит корпус - бяло ламинирано пдч 18 мм механизъм на клапващи вратички - Авентос ( Blum) механизми на чекмеджета - Тандем с плавно затваряне и частично отваряне ( Blum) панти - с плавно затваряне ( Blum)  

Разгледай

Кухня 64

Кухня 64

Кухненски шкафове в изкуствено състарена визия. Материалите са: липа + мдф - вратички, чела на чекмеджета  и др. таблени елементи от конструкция ; гладък мдф 18 мм  и ламинирано пдч Механизми и панти - Blum с плавно затварне. Плота на бара - маса е изработен от пдч с естествен дъбов фурнир.  

Разгледай

Кухня 63

Кухня 63

Шкафовете в кухнята са изработени от  масивно лице от дъб , в модерна изчистена линия на обработка с прави фризове. Панти и механизми -  с плавно затваряне.

Разгледай